Γερμανία

Ντόρτμουντ: «Βλέπει» Ουντουοκάι για το καλοκαίρι

Ρεπορτάζ στην Γερ4μανία αναφέρει ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει στα υπόψη της για την επόμενη μεταγραφική περίοδο τον Φέλιξ Ουντουοκάι της Άουγκσμπουργκ.

Η διαφαινόμενη αποτυχία της Μπορούσια Ντόρτμουντ όχι απλά να κατακτήσει τον τίτλο στη φετινή Bundesliga αλλά ακόμα και καταφέρει να αγωνιστεί του χρόνου στο Champions Legue οφείλεται, μεταξυ άλλων και στην τραγική της άμυνα…

Οι Βεστφαλοί έχουν δεχτεί ούτε λίγο ούτε πολύ… 39 γκολ μετά από 27 αγωνιστικές, διαθέτοντας την χειρότερη άμυνα από τις επτά πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα!

Μοιραία, ο ιθύνοντες της Μπορούσια σκέφτονται από τώρα την ενίσχυση των μετόπισθεν και σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Bild» κατονομάζει τον Φέλιξ Ουντουοκάι ως έναν εκ των υποψηφίων να αποκτηθούν το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος στόπερ είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες της Άουγκσμπουργκ την φετινή σεζόν, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα απαιτηθούν γύρω στα 13 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» δικό τους το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x