Ιταλία

Οριστικό: Τέλος από τη Νάπολι ο Μέρτενς!

Ο Ντρις Μέρτενς αποτελεί και τυπικά πλέον παρελθόν από τη Νάπολι, αφού δεν πρόκειται ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να του καταθέσει νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τέλος εποχής και για τον Ντρις Μέρτενς στη Νάπολι! Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν πρόκειται να του καταθέσει νέα πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Βέλγος επιθετικός αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από 9 χρόνια

Την είδηση την έχει δώσει σε συνέντευξή του στο «Radio Kiss» ο πρόεδρος της Νάπολι και έχει διαρρεύσει από τον δημοσιογράφο. Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί το βράδυ, παρόλα αυτά το πιο… καυτό θέμα της συζήτησης έχει γίνει ήδη γνωστό σε όλη την πιάτσα της Ιταλίας.

Κάπως έτσι, η Νάπολι από τη νέα σεζόν δεν θα έχει καμία από τις… παλιοσειρές της αφού τη φετινή σεζόν αποχώρησαν οι Μέρτενς, Ινσίνιε, Κουλιμπαλί και Γκουλάμ.

Ο Μέρτενς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τη Νάπολι, η οποία πλήρωσε το ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ στην Αϊντχόφεν. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί και σε Ουτρέχτη, Γάνδη και Άντερλεχτ, ενώ είναι 105 φορές διεθνής (με 21 γκολ) με το Βέλγιο.

Με τους «παρτενοπέι» ο Βέλγος έγραψε 397 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 148 γκολ και μοιράσει 90 ασίστ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x