Ισπανία

«Νυχτερίδα» ο Ντανίλο

Στην απόκτηση του Ντανίλο, ως δανεικού από την Μπράγκα (μπήκε και ρήτρα), προχώρησε η Βαλένθια. «Έχει μεγάλη ιστορία ο σύλλογος», δήλωσε ο 19χρονος παίκτης.

Δανεικό με οψιόν αγοράς πήρε η Βαλένθια τον Ντανίλο Μπαρμπόσα Ντα Σίλβα από την Μπράγκα. Πρόκειται για 19χρονο Βραζιλιάνο χαφ (έπαιξε στο πρόσφατο Παγκόσμιο κύπελλο U-20), που θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Στην περασμένη σεζόν έκανε 28 εμφανίσεις, τις οποίες συνδύασε με δύο γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτού του υπέροχου συλλόγου και που βλέπω από κοντά αυτό το γήπεδο. Είναι πολύ ευχάριστη στιγμή για εμένα, αντικρίζοντας μια καινούργια πρόκληση. Η Βαλένθια είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας της. Θα τα δώσω όλα για την ομάδα», δήλωσε ο παίκτης και στη συνέχεια μίλησε η πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Λέι Χουν Τσαν:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανακοινώνω ότι αποκτάμε ακόμη έναν ταλαντούχο παίκτη. Ξέρουμε ότι τον ήθελαν αρκετές από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και είμαι πολύ χαρούμενη που αποφάσισε να προτιμήσει εμάς. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20. Είναι ο αρχηγός της Βραζιλίας και νομίζω ότι είναι παίκτης με προσωπικότητα. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας πρέπει να περιμένουν πολλές συναρπαστικές στιγμές από τον Ντανίλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x