Ελλάδα

Ο Κένταυρος του Αραβίδη νίκησε τον Πανναξιακό του Μανωλά στο ντέρμπι ανόδου στη Γ' Εθνική

Ο Κένταυρος Βριλησσίων νίκησε 2-1 τον Πανναξιακό και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στη Γ' Εθνική.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Άρωμα... Super League είχε το ντέρμπι ανόδου με έπαθλο την άνοδο στην Γ' Εθνική. Ο Κένταυρος Βριλησσίων νίκησε 2-1 τον Πανναξιακό και για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει στη Γ' Εθνική. Πλέον η ομάδα της Νάξου θα περιμένει να δει αν θα πάρει το «εισιτήριο» για την Γ Εθνική μέσω της 4ης θέσης που κατέκτησε στον όμιλο.

Με τους γηπεδούχους πέρασε ως αλλαγή στο 85ο λεπτό ο 38χρονος πλέον Χρήστος Αραβίδης, άλλοτε παίκτης ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιωνίου και άλλων. Για τους ηττημένους αγωνίστηκε ως βασικός και σε όλο το 90λεπτο, ως μεσοαμυντικός μάλιστα, ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Εμπριμά στο 29' και ο Μπαμπαλούκα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου πέτυχαν τα γκολ του Κενταύρου, ενώ στο 53' ο Βαθρακοκοίλης με πέναλτι μείωσε σε 2-1.

Κένταυρος: Νικοπολίδης, Σαχσανίδης (Χαραλάμπους 90΄), Πέτρου Ε. (Χαλκιόπουλος 84΄), Λιαπίδης, Τσιμιδόπουλος, Μπαμπαλούκας, Τζαμέχ, Κερασίδης, Τσαντήλας, Γεωργουδάκης (Θεοδωρίδης 90΄), Γεωργογιάννης (Καβαλάρης 46΄)

Πανναξιακός: Κωτσάκης, Σβίρος, Μανωλάς, Ανεβλαβής, Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Τραγούδας (Καραπάτης 63΄), Δεγαϊτας, Βαλέτας (Καλαβρός 46΄), Λακριντής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x