Ισπανία

Ο Βαλβέρδε δεν ζήτησε ΚΑΜΙΑ μεταγραφή

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν απαίτησε καμία μεταγραφή από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα, όπως αναφέρει η Sport.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή της δουλειάς του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει η καταλανική Sport.

Όπως αναφέρει, ο «Τσινγκούρι» από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δεν έχει απαιτήσει ούτε μία μεταγραφή. Ακόμη και μετά την πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού το μόνο που ζήτησε είναι να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για να διατηρηθεί υψηλά η ποιοτική στάθμη της ομάδας. Σε καμία στιγμή, ωστόσο, δεν απαίτησε να γίνει κάποια συγκεκριμένη προσθήκη, όπως του Φιλίπε Κουτίνιο ή του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Βαλβέρδε έχει αφήσει εξ ολοκλήρου το ζήτημα της ενίσχυσης της ομάδας στον αθλητικό διευθυντή, Πεπ Σεγούρα, και τον τεχνικό γραμματέα, Ρόμπερτ Φερνάντεζ. Απλώς γνωμοδοτούσε για τις μεταγραφές και ενημερωνόταν διαρκώς για την πορεία διαπραγματεύσεων.

Το μόνο που έχει ζητήσει επιτακτικά ο 53χρονος προπονητής είναι το Δεκέμβριο να αποχωρήσουν οι παίκτες που είναι εκτός πλάνων του. Στη λίστα αυτή, σύμφωνα με τη Sport, βρίσκονται οι Αρντά Τουράν και Τόμας Βερμάελεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x