Γενικά

Ο Φρεντ κάνει μαραθώνιο 600 χιλιομέτρων με... ποδήλατο για να υπογράψει στη Φλουμινένσε

Με αντισηπτικό, μάσκα, σκηνή για κάμπινγκ στην πλάτη και ένα ποδήλατο, ο Φρεντ έχει ξεκινήσει πορεία 600 χιλιομέτρων από το Μπέλο Οριζόντε μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Έναν μαραθώνιο 600 χιλιομέτρων για να υπογράψει στη Φλουμινένσε, θα κάνει ο Φρεντ.

Ο έμπειρος φορ έχει κλείσει την μεταγραφή του στην «Φλου», αλλά για την οριστικοποιήσει θα πρέπει να περάσει μια... Οδύσσεια. Συγκεκριμένα, ο Φρεντ έχει ξεκινήσει ήδη πορεία 600 χιλιομέτρων από το Μπέλο Οριζόντε μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αυτό γίνεται καθώς απαγορεύονται μετακινήσεις από πόλη σε πόλη στην Βραζιλία και ο Φρεντ θέλει να αποφύγει τον συνωστισμό. Κάπως έτσι, θα κάνει 600 χιλιόμετρα με ποδήλατο και όλο αυτό θα του πάρει 5 ημέρες. Φυσικά, φοράει μάσκα, ενώ μαζί του έχει και αντισηπτικό.

Θα περάσει από χωματόδρομους και ερημικά σημεία, ενώ στην πλάτη του κουβαλάει και μια σκηνή. Αυτή θα την χρειαστεί για να κάνει κάμπινγκ και να μένει ορισμένες ώρες ώστε να ξεκουράζεται. Μαζί του βρίσκεται και ο γυμναστής του, Τζέφερσον Σόουζα, ενώ έχουν πάρει τις κατάλληλες οδηγίες από γιατρούς για την διατροφή τους και το θέμα του ύπνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x