Ιταλία

Ο Ιμπραΐμοβιτς πήγε με οτοστόπ σε μηχανή στο Σαν Ρέμο (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε ξανά το θαύμα του.

Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Α10 λόγω ενός ατυχήματος θα στερούσε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την παρουσία του ως guest star στο φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, αλλά ο Σουηδός επιθετικός βρήκε τη λύση. Ο ίδιος έκανε οτοστόπ σε μια μηχανή και αποφεύγοντας τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα έφτασε στην ώρα του για τη λαμπρή εκδήλωση.

«Ανησυχούσαμε και ανακαλύψαμε ότι υπήρχε ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο, που τον εμπόδισε», εξήγησε ο οικοδεσπότης του φεστιβάλ, Αμαντέους, όταν καλωσόρισε τον Ιμπραΐμοβιτς στη σκηνή: «Μετά από 3 ώρες είπα στον οδηγό: άσε με να φύγω. Βρήκα έναν μοτοσυκλετιστή και του ζήτησα να με συνοδεύσει στο Σανρέμο, ευτυχώς ήταν οπαδός της Μίλαν», είπε ο Σουηδός, κάτι που επιβεβαιώθηκε από ένα βίντεο που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη. «Έκανα 60 χιλιόμετρα μαζί του σε μια μοτοσικλέτα».

Ο «Ίμπρα» μοιράστηκε τη σκηνή με τον καλό του φίλο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, προπονητή της Μπολόνια. Μαζί τραγούδησαν το «Io, Vagabondo» (περιπλανιέμαι), ενώ ο Μαυροβούνιος είπε: «Με ζηλεύει για κάτι που δεν έχει ακόμη, το Champions Cup. Εκείνος το έπαιξε, εγώ το κέρδισα». Ο Ιμπραϊμοβιτς απάντησε: «Υπάρχει ακόμα χρόνος».

Σχολιάζοντας τη μάχη του με τη λευχαιμία, ο Μιχαϊλοβιτς είπε: «Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί σε μένα και από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε τη ζωή μου», ενώ ο φίλος του πρόσθεσε: «Όταν άκουσα τα νέα, δεν είχα τη δύναμη να τον καλέσω. Τότε όταν το έκανα, σε αυτό το τηλεφώνημα δεν μπορούσα να μιλήσω, ήταν ο αυτός που μου έδωσε δύναμη. Μου έδωσε ελπίδα. Ήθελα να τον βοηθήσω με κάθε τρόπο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x