Ισπανία

Ο Λοπετέγκι ζητάει τον Ροντρίγο της Βαλένθια

Ο επιθετικός της Βαλένθια αρέσει πολύ στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η ρήτρα του είναι αρκετά υψηλή.

Ο κόσμος της Ρεάλ ζητά τη μεταγραφή ενός σέντερ φορ, ενώ ο Τζουλέν Λοπετέγκι βλέπει με καλό μάτι την απόκτηση ενός παίκτη που θα συμπληρώσει τον Μπενζεμά.

Δέκα μέρες πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι των ανθρώπων της «Βασίλισσας» είναι αυτό του Ροντρίγο Μορένο, του βασικού επιθετικού της Βαλένθια. Αφού είδαν ότι είναι μάλλον απίθανη η απόκτηση παίκτη επιπέδου Καβάνι, Κέιν ή Λεβαντόφσκι, ο Λοπετέγκι θεωρεί ότι ο Ροντρίγο θα συμπλήρωνε τέλεια το ρόστερ.

Ο τεχνικός των «μερένχες» γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την εποχή που ήταν προπονητής της εθνικής U-21 της Ισπανίας. Συγκεκριμένα ο Λοπετέγκι κέρδισε το Euro U-21 με βασικά του εννιάρια του Ροντρίγο και Μοράτα.

Πάντως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού η ρήτρα του Ισπανοβραζιλιάνου θεωρείται αρκετά υψηλή (120 εκατ. ευρώ). Στη Ρεάλ θεωρούν πως λογική τιμή θα ήταν τα 60 εκατ. ευρώ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Ματέου Αλεμανι, μίλησε για αυτό το θέμα λέγοντας:

«Αυτή τη στιγμή στην Ισπανία υπάρχουν ρήτρες αποδέσμευσης, δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα για τη συνέχεαι του Ροντρίγο. Η δική μας αίσθηση είναι πως ο Ροντρίγο θα συνεχίσει στη Βαλένθια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x