Ισπανία

Ο Μέσι «σπρώχνει» τον Μπαρτομέου στην έξοδο - Οργή λαού έξω από τα γραφεία της Μπάρτσα (vids)

Οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Μέσι να αποχωρήσει είναι αλυσιδωτές.

Πρόκειται για το απόλυτο σοκ σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, σε μια περίοδο που προσπαθεί να μαζέψει τα… κομμάτια της μετά την ήττα της από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Ο λόγος για την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τους Καταλανούς έπειτα από 20 χρόνια παραμονής στη Βαρκελώνη (μετακόμισε το 2000 στην Ισπανία), με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, αφού και η διοίκηση των Καταλανών επιβεβαιώνει την επιθυμία του 33χρονου σούπερ-σταρ.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, στην πόρτα της εξόδου οδηγείται -θέλοντας και μη- ο πρόεδρος, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Πολλά ΜΜΕ της Καταλονίας τονίζουν ότι υπάρχουν σοβαρές σκέψεις να παραιτηθεί, ενώ υπήρξε πληροφορία σύμφωνα με το οποία το «Tyc» (Μέσο που αποκάλυψε το θέμα) ότι ο πρόεδρος των «μπλαουγράνα» έχει ήδη παραιτηθεί, κάτι όμως που ποτέ δεν μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της Αργεντινής.

Με το άκουσμα των δυσάρεστων, για τους ίδιους, ειδήσεων, οπαδοί της Μπαρτσελόνα συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ομάδας απαιτώντας την άμεση παραίτηση του Μπαρτομέου, που αποτελεί την κύρια αιτία για την οποία θέλει να αποχωρήσει ο Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, το σενάριο σύμφωνα με το οποίο, το όλο σκηνικό έχει στηθεί μόνο και μόνο για να παραιτηθεί άμεσα ο Μπαρτομέου κερδίζει… έδαφος, αφού οι Κάρλες Πουγιόλ και Λουίς Σουάρες δημόσια υποστήριξαν την απόφαση του Αργεντινού να φύγει από την Μπαρτσελόνα.








Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x