Γαλλία

Ο Νεϊμάρ εξομολογείται στον Στέφεν Κάρι: «Δίπλα στον Μέσι δυνάμωσα»

Νεϊμάρ και Στέφεν Κάρι βρέθηκαν μαζί στο Παρίσι και παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην οποία μίλησαν για όλους και για όλα.

Μια από κοινού συνέντευξη για το «The Players Tribune» παραχώρησαν οι Νεϊμάρ και Στέφεν Κάρι. Οι αστέρες των Παρί Σεν Ζερμέν και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς βρέθηκαν στο Παρίσι και μίλησαν για τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές τους, την οικογένεια, αλλά και τους μεγάλους αντιπάλους τους.

Ο Νεϊμάρ μίλησε για το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα και το πόσο σημαντικός ήταν για εκείνον ο Λιονέλ Μέσι.

«Το να παίζω δίπλα στο Μέσι με δυνάμωσε, με εκείνον μάθαινα όλες τις μέρες. Πάντα έλεγα ότι είναι το είδωλό μου».

Ο άσος της Παρί δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Κριστιάνο.

«Είναι γίγαντας είναι τιμή να τον αντιμετωπίζεις».

Από την άλλη ο Κάρι αναφέρθηκε στον Λεμπρόν Τζέιμς.

«Όταν ήμουν νεαρός αντιμετώπισα τον Λεμπρόν. Τον έβλεπα και ήθελα να γίνω μεγάλος γιατί είχα το μεγαλείο μπροστά μου», εξήγησε.

Τόσο ο Κάρι όσο και ο Νεϊμάρ συμφώνησαν ότι η ατμόσφαιρα ενός κρίσιμου παιχνιδιού είναι εντελώς διαφορετική από ότι σε μία οποιαδήποτε άλλη αναμέτρηση, όμως όχι τόσο ενός γηπέδου, όσο για το τι γίνεται έξω από αυτό.

«Είναι τόση η αγωνία και η αδρεναλίνη ενός τελικού του ΝΒΑ, που όλο το χάος που υπάρχει γύρω μοιάζει να κινείται πιο αργά, εντάσσεται σε άλλο επίπεδο. Όμως τελικά αυτό που μετράει είναι να βάλεις τη μπάλα στο καλάθι και τίποτα άλλο», εξήγησε ο δις MVP του ΝΒΑ, Στέφεν Κάρι.

Ο Νεϊμάρ, από την πλευρά του, μίλησε γα τον τελικό του Champions League που κέρδισε με την Μπαρτσελόνα το 2015 επί της Γιουβέντους στο Βερολίνο.
«Ο τελικός του Champions League απαιτεί συγκέντρωση, αυτό είναι αλήθεια. Στην περίπτωσή μου, όταν πήγαινα στο γήπεδο μου έφευγε το άγχος. Το θέμα είναι να μπεις με πίστη».

Ο Βραζιλιάνος θυμήθηκε τις δύο χειρότερες στιγμές που έζησε ως ποδοσφαιριστής.
«Είχα δύο κακές στιγμές. Η πρώτη ήταν όταν τραυματίστηκα στο Μουντιάλ του 2014, ένιωθα ότι δεν θα επιστρέψω και με έπαιρνε από κάτω. Η δεύτερη, όταν χειρουργήθηκα το 2018, επίσης πίστεψα ότι δεν θα προλάβαινα να πάω Ρωσία».

Ο Στέφεν Κάρι, επίσης άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του και διηγήθηκε ένα περιστατικό με την μεγαλύτερη κόρη του, Ρίλεϊ.

«Όταν ήταν μικρή και με έβλεπε με τα απλά ρούχα με φώναζε ‘μπαμπά’. Όταν με έβλεπε με το 30 των Γκόλντεν Στέιτ με φώναζε ‘Στεφεν Κάρι’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x