Η νίκη της Μπέτις στην έδρα της Τζιρόνα (1-3) το βράδυ της Δευτέρας για την LaLiga ήταν ιστορικής σημασίας για τον σύλλογο.
Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έγινε ο πρώτος προπονητής σε νίκες στην ιστορία των «βερδιμπλάνκος» ξεπερνώντας τον Λορένσο Σέρα Φερέρ.
Πλέον ο Χιλιανός προπονητής έφτασε τις 117 νίκες σε 247 αγώνες, ενώ ο Φερέρ, που είχε περάσει πριν από 18 χρόνια από τον πάγκο της ΑΕΚ, είχε μετρήσει 263 αγώνες.
Η Μπέτις είναι έκτη στη LaLiga μετά από 32 αγωνιστικές και διεκδικεί θέση στην πεντάδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League, ενώ στα ημιτελικά του Conference League αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα.
?Historico @Ing_Pellegrini! ????????
— Real Betis Balompie ???? (@RealBetis) April 21, 2025
Con 117 victorias se convierte en el entrenador con mas victorias en el #RealBetis ?? ??
?A por muchas mas, mister! ??? pic.twitter.com/7WEO23MgYY
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






