Σκωτία

Ο Ποστέκογλου καλύτερος προπονητής του Ιανουαρίου στην Premiership

Στον προπονητή της Σέλτικ, Άγγελο Ποστέκογλου, απονεμήθηκε το βραβείο για τον καλύτερο προπονητή του Ιανουαρίου για τον Ιανουάριο.

Καλύτερος προπονητής για τον Ιανουάριο στην σκωτσέζικη Premiership, αναδείχθηκε ο Άγγελος Ποστέκογλου της Σέλτικ!

Η ομάδα του Ελληνοαυστραλού κόουτς επέστρεψε φορτσάτη μετά τη χειμερινή διακοπή, κερδίζοντας κατά σειρά Χιμπέρνιαν (2-0), Χαρτς (1-2) και Νταντί Γιουνάιτεντ (1-0), ενώ την περασμένη Τετάρτη θριάμβευσε και στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρέιντζερς, της οποίας επικράτησε με το επιβλητικό 3-0, ανεβαίνοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

«Είναι ωραίο για εμάς να αναγνωρίζεται η δουλειά μας και ευχαριστούμε για το βραβείο. Έχει να κάνει με όλους μας σαν σύνολο. Εμένα, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Επιβραβεύεται η σταθερότητά μας, αφού κάναμε κάποιες υπέροχες εμφανίσεις, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, έτσι όπως θέλω να παίζουμε για να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας. Προφανώς, θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο, ωστόσο δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Ξέρουμε ότι έχουμε μερικά πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας», δήλωσε ο προπονητής της Σέλτικ κατά την απονομή του βραβείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x