Γενικά

Ο Ρομπίνιο δήλωσε αθώος και τα έβαλε με τον… φεμινισμό

Λίγο μετά την καταδίκη του για υπόθεση βιασμού από το 2013 και την αποδέσμευσή του από τη Σάντος… απασφάλισε.

Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε εννιαετή φυλάκιση για υπόθεση ομαδικού βιασμού μιας νεαρής Αλβανίδας το 2013 και η Σάντος έσπευσε να τον αποδεσμεύσει. Ο Βραζιλιάνος άλλοτε διεθνής επιθετικός εξακολουθεί να δηλώνει αθώος και τα έβαλε με τον… φεμινισμό.

«Είμαι αθώος. Δεν έκανα σεξ μαζί της. Είχαμε μια συνάντηση, ήμασταν μαζί για κάποια λεπτά, αλλά δεν υπήρξε ερωτική επαφή. Όταν έφυγα από το χώρο, κάποιοι άλλοι έμειναν μαζί της, από όσο ξέρω με τη δική της συγκατάθεση. Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους τους, αλλά εγώ ξέρω ότι δεν της έκανα τίποτα που δεν ήθελε», ισχυρίστηκε ο Ρομπίνιο.

Στη συνέχεια τα έβαλε με το φεμινιστικό κίνημα! «Δυστυχώς υπάρχει αυτό το κίνημα. Κάποιες γυναίκες, που συχνά δεν είναι καν γυναίκες, επιτίθενται στους άνδρες. Δεν μπορείς να κάνεις ένα κομπλιμέντο σε γυναίκα, γιατί θα θεωρηθεί πως δεν τη σέβεσαι», τόνισε.

Ο 36χρονος άσος θεωρεί πως το μοναδικό λάθος του ήταν η απιστία του. «Το μόνο λάθος μου ήταν πως δεν ήμουν πιστός στη γυναίκα μου. Δεν βίασα όμως κανέναν, ούτε κακοποίησα κανένα νεαρό κορίτσι», δήλωσε.

Η υπόθεση δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει και η έφεση θα αρχίσει να εκδικάζεται τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x