Ισπανία

«Ο Ρονάλντο δεν μου μιλάει, αλλά δεν πειράζει»

Θύμα παρεξήγησης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πέσει ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος ωστόσο δεν δείχνει να ανησυχεί και πολύ.

«Είπαν ότι είπα, αλλά εγώ δεν είπα, και εκείνος νόμιζε ότι είπα, χωρίς εγώ να έχω πει». Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι η ιστορία που έχει προκύψει ανάμεσα στον Ντάνι Άλβες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μην του λέει ούτε «γεια» στην τελετή για την «Χρυσή Μπάλα» όπου συναντήθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ισχυρίζεται πως παραφράστηκαν κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για τον Πορτογάλο σταρ: «Ουδέποτε έχω μιλήσει γι’ αυτόν προσωπικά. Μπορεί να έχω αναφερθεί σε εκείνον ως δημόσιο πρόσωπο. Μην γελιέστε, δεν έχω ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτόν. Αυτό που έγινε είναι ότι παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά μου και ο Ρονάλντο θύμωσε».

Όπως υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος δεξί μπακ, συναντήθηκε με τον Κριστιάνο στην πρόσφατη τελετή της «Χρυσής Μπάλας» και τον χαιρέτησε από ευγένεια, η οποία όμως δεν ανταποδόθηκε: «Δεν μου μίλησε, ήταν θυμωμένος, αλλά δεν πειράζει. Κοιμάμαι σαν μωρό, αδιαφορώ πλήρως. Ελπίζω να συνεχίσει τη ζωή του και να είναι ευτυχισμένος», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x