Ισπανία

Ο Ρονάλντο θέλει τον Βινίσιους στην Βαγιαδολίδ

«Δώρο» από την αγαπημένη του Ρεάλ ετοιμάζει να κάνει ο Ρονάλντο στην καινούργια του ομάδα, τη Βαγιαδολίδ.

Με τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών της Βαγιαδολίδ να βρίσκεται προ των πυλών, ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρονάλντο ήδη σκέφτεται τις πρώτες του κινήσεις για τον σύλλογο.

Το «φαινόμενο», σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βινίσιους με την μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι σχέσεις που διατηρεί με την ομάδα της Μαδρίτης είναι εξαιρετικές, άλλωστε είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της «βασίλισσας» και θεωρείται πως μπορεί να κάνει μία κουβέντα για τον 18χρονο επιθετικό.

Το «χαρτί» που θέλει να παίξει η ομάδα του Σέρτζιο Γκονζάλες, είναι το γεγονός πως στον σύλλογο του Βαγιαδολίδ, ο νεαρός Βραζιλιάνος θα έχει την ευκαιρία να εγκλιματιστεί καλύτερα στις συνθήκες του ισπανικού πρωταθλήματος, σε σχέση με τώρα που αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

Στο παρελθόν, η Βαγιαδολίδ είχε πλησιάσει ξανά την Ρεάλ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού, με τις προσπάθειές της ωστόσο να πέφτουν στο κενό. Φαίνεται πως ποντάρουν πολλά πάνω στον Ρονάλντο, ευελπιστώντας να ακούσουν το πολυπόθητο «ναι» του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x