Γαλλία

Ο Τσούπο-Μοτίνγκ μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα από το... παράθυρο!

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ ήταν εκτός λίστας τον Γενάρη, μπήκε σε αυτή από... σπόντα και χθες έκρινε τον προημιτελικό κόντρα στην Αταλάντα.

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή...

Ο Τσούπο-Μοτίνγκ ήταν ο παίκτης που άλλαξε τη ροή του χθεσινού προημιτελικού της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Αταλάντα, μπαίνοντας στο ματς ως αλλαγή παρέα με τον Εμπαπέ αλλά και αυτός που σκόραρε το νικητήριο τέρμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Τόμας Τούχελ δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του να τον ρίξει στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να νιώθει τυχερός που τον δήλωσε την τελευταία στιγμή στην ευρωπαϊκή λίστα! Ο Γερμανός τεχνικός είχε αφήσει εκτός λίστας τον περασμένο Γενάρη τον Καμερουνέζο εξτρέμ, αφού δεν χωρούσε στα πλάνα του.

Ήρθε, όμως, ο κορωνοϊός και τα άλλαξε όλα. Ο Έντισον Καβάνι αποχώρησε από την Παρί και δεν ήταν διαθέσιμος για τη συνέχεια του Champions League και ο Τσούπο-Μοτίνγκ τον αντικατέστησε.

Κάπως έτσι, η Παρί στάθηκε τυχερή, ο Τούχελ έβγαλε... λαγό από το καπέλο και ο Τσούπο-Μοτίνγκ δικαιώθηκε για τις προσπάθειές του να βρει λίγο χώρο στο πανάκριβο ρόστερ των Παριζιάνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x