Copa America

Ο Ζαπάτα έστειλε την Κολομβία στους «8»

Χάρη στην κεφαλιά του Ζαπάτα στο 86’, η Κολομβία νίκησε δύσκολα 1- 0 το μαχητικό Κατάρ για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Copa America της Βραζιλίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Η Κολομβία νίκησε δύσκολα και δίκαια το μαχητικό Κατάρ 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Copa America της Βραζιλίας και με «2 στα 2» στο γκρουπ πήρε τη μαθηματική πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και περιμένει τον αντίπαλό της στην οκτάδα, αφήνοντας τους Ασιάτες με την αγωνία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Οι Κολομβιανοί μπήκαν πιο αποφασισμένα και έκλεισαν από την αρχή τους Ασιάτες στα καρέ τους, όμως δεν έβρισκαν τρόπο να διασπάσουν την άμυνά τους, πλην της κεφαλιάς του Χάμες στο 15’ και του Ζαπάτα το 35’. Πάντως, είδαν να μην τους μετρά σωστά γκολ, μέσω του VAR στο 6΄, λόγω οφσάιντ, και στο 34’ να μην τους δίνεται σωστά πέναλτι, με τον Μεδίνα στο 40’ να χάνει την τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο, με το VAR να μη δίνει στο 51’ σωστά πέναλτι σε ακούσιο χέρι μέσα στην περιοχή του Κατάρ. Στο 66’, ο Μαρτίνες έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του, ενώ ο Αλ Σιμπ απομάκρυνε κάθε κίνδυνο με τις σπουδαίες επεμβάσεις του. Τελικά, στο 86’ ο Χάμες βρήκε με καταπληκτικό τρόπο μέσα στην περιοχή τον Ζαπάτα και αυτός με γυριστή κεφαλιά «λύτρωσε» τους «καφετέρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x