Stoiximan Super League

ΟΦΗ: «Στροφή» στον Παναθηναϊκό!

Με τα… γνωστά, πολλά, προβλήματα, ξεκίνησε σήμερα ο ΟΦΗ την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/1) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου η πρώτη προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ μετά τον αγώνα με τον Βόλο, για τον θεσμό του Κυπέλλου, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου (23/1) με τον Παναθηναϊκό.

Οι Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και Απόστολος Διαμαντής συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος. Αντιθέτως, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Βασίλης Σηφάκης, λόγω ίωσης.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποκατάσταση, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους «ομιλήτες» περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και άσκηση με τελειώματα.

Οι Αντίλ Ναμπί και Βαγιέμπα Σακόρ συνέχισαν θεραπεία, ενώ ο Ρικάρντο Βαζ έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι τραυματίες Μιγκέλ Μεγιάδο, Απόστολος Γιάννου και Νίκος Μαρινάκης καθώς και οι Φελίπε Σόουζα, Θοδωρής Μίγγος και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, οι οποίοι βρίσκονται εκτός αποστολής θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο υπό τις οδηγίες του Βασίλη Παπαδάκη.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο, Παρασκευή (22/1), στις 15:00 στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Διαβάστε ακόμα:
ΟΦΗ: Παίρνει τον Λουκ Καστάνιος!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x