Stoiximan Super League

Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Ο Βάτσιος θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, ο Μάνταλος στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναιτωλικός και ο Ζαχαριάδης θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στα Περιβόλια. Δείτε αναλυτικά.

Γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η οποία θα διεξαχθεί στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου.

Στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη ως πρώτος διαιτητής στην Σούπερ Λίγκα (Πλατανιάς-Παναθηναϊκός) καθώς είχε τεθεί εκτός πινάκων το 2015 ζητώντας παράλληλα την δημοσίευση των βαθμολογιών των διαιτητών από την ΚΕΔ κάνοντας λόγο για αναξιοκρατία. Το προηγούμενό του παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία ήταν ως 4ος στο ματς της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, ενώ έχει διευθύνει και το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιγιάλειο για την Football League.

Συγκεκριμένα είχε να σφυρίξει 1.5χρόνο στην Σούπερ Λίγκα, από τον Μάιο του 2015 (Ατρόμητος-Αστέρας), και η νέα ΚΕΔ τον έβγαλε από την ναφθαλίνη, παρότι στο παρελθόν είχε κάνει πολλά λάθη με αποκορύφωμα την αναμέτρηση προ τριετίας του Παναθηναϊκού στη Ριζούπουλη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1).

Από εκεί και πέρα ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος επανέρχεται (Κέρκυρα-Ατρόμητος) μετά τον χαμό με τις διακοπές στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη κι ενώ επίσης έχει προκαλέσει αρνητικά σχόλια με τις αποφάσεις του σε πολλά παιχνίδια.

Και ο Σταύρος Μάνταλος που ήταν εκτός για ένα σοβαρό διάστημα επέστρεψε ενεργά στην Σούπερ Λίγκα. Ορίζεται πάλι σε ματς της ΑΕΚ, αυτή την φορά κόντρα στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά:

03/01/17

15.30
Ηρακλής-Ξάνθη: Κύζας Γεώργιος

19.30
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Τζήλος Αθανάσιος

04/01

15.00
Κέρκυρα-Ατρόμητος: Αρετόπουλος Αλέξανδρος

17.15
ΑΕΛ-Βέροια: Φωτιάδης Ανανίας
ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Μάνταλος Σταύρος

19.30
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Βάτσιος Αριστείδης

05/01

15.00
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα: Σκουλάς Εμμανουήλ

19.30
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x