Ισπανία

Οι δύο όψεις του Ίσκο

Βασικός με την εθνική Ισπανίας και αναπληρωματικός με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ίσκο αντιμετωπίζει και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Η αρχή της φετινής σεζόν για τον Ίσκο είχε δύο διαφορετικές όψεις. Από τη μία o πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης και από την άλλη η κλήση του στην εθνική Ισπανίας.

Ο τεχνικός των «φούριας ρόχας» κάλεσε τον 24χρονο στην αποστολή για τα παιχνίδια των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου 2018, παρόλο που έχει αγωνιστεί μόλις 38 λεπτά λόγω τραυματισμού.

Για τον Λουπετέγκι η ερώτηση είναι αν μπορεί να τον εμπιστευτεί λόγω περιορισμένων λεπτών συμμετοχής, αλλά πιστεύει πως ο Ισπανός των «μερένχες» μπορεί να προσφέρει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα.

«Δεν είναι το ίδιο να είσαι αλλαγή στη Ρεάλ Μαδρίτης με το να είσαι αλλαγή σε άλλες ομάδες», τόνισε ο τεχνικός των Ισπανών.

Ωστόσο ο Ζιντάν έδειξε με τον τρόπο του από το τέλος της περσινής σεζόν ότι ο Ίσκο δεν είναι στα πλάνα του. Ο διεθνής Ισπανός μέσος έμεινε στους «μερένχες» αλλά ξανά τραυματίστηκε χάνοντας την ευκαιρία να εντυπωσιάσει, χωρίς όμως να χάνει και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ίσως ο πρόσφατος τραυματισμός του Κασεμίρο δώσει την τελευταία ελπίδα στον Ίσκο να δείξει σε όλους αυτά που μπορεί, κερδίζοντας μία θέσει στο βασικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης.


Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x