Oλλανδία

Οι δύσκολες ώρες του Πρόμες σε φυλακή του Ντουμπάι - Μένει σε κελί με 20 άνδρες σε άθλιες συνθήκες

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι συνθήκες κράτησης του Κουίνσι Πρόμες σε φυλακές του Ντουμπάι, με τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή να κρατείται σε κελί με 20 άνδρες, ενώ αναγκάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι του.

Στις αρχές του Μαρτίου, ο Κουίνσι Πρόμες συνελήφθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατά τη διάρκεια της προετοιμασία της Σπαρτάκ Μόσχας, με αποτέλεσμα να κρατείται εδώ και περίπου έναν μήνα σε φυλακές της χώρας.

Ο λόγος που οι Αρχές των ΗΑΕ προχώρησαν στη σύλληψη του 32χρονου επιθετικού είναι οι κατηγορίες που τον βαραίνουν στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος του Άγιαξ είχε καταδικαστεί τον Φεβρουάριο σε έξι χρόνια φυλάκιση για τη συμμετοχή του σε λαθρεμπόριο άνω των 1.350 κιλών κοκαΐνης τον Ιανουάριο του 2020 στο λιμάνι της Αμβέρας, ενώ, έχει στην... πλάτη του και ποινή κάθειρξης 1,5 χρόνου για επίθεση με μαχαίρι σε ξάδερφό του!

Ως αποτέλεσμα αυτών, η αστυνομία των ΗΑΕ κρατούν τον άλλοτε διεθνή με την εθνική Ολλανδίας σε φυλακές της χώρας, με τα Μέσα της πατρίδας του να κάνουν λόγο για εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες κράτησης.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, το κελί όπου διαμένει φιλοξενεί 20 άνδρες, ενώ έχει μόλις έξι κρεβάτια, με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να κοιμούνται στο πάτωμα. Παράλληλα, το φαγητό είναι κάκιστο, ενώ, οι χώροι των φυλακών είναι αρκετά κρύοι λόγω κλιματισμού.

Μάλιστα, αυτό που σοκάρει είναι το γεγονός πως είναι αρκετά συχνό φαινόμενο οι βιασμοί νεαρών αγοριών στην πτέρυγα όπου βρίσκεται ο Πρόμες.


Σύμφωνα με δημοσιογράφο της «De Telegraaf», τόσο ο Πρόμες, όσο και οι υπόλοιποι κρατούμενοι είναι αναγκασμένοι να ξυρίσουν το κεφάλι τους μόλις μπουν στη φυλακή, ενώ, αν κάποιος τα αφήσει, τότε θα τιμωρηθεί όλη η πτέρυγα!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Πρόμες δεν επιτρέπεται να έχει επισκέψεις καθώς βρίσκεται υπό κράτηση και δεν είναι καταδικασμένος, κάτι που σημαίνει πως ο Ολλανδός εξτρέμ είναι ολομόναχος σε ένα ξένο και αφιλόξενο μέρος, περιμένοντας καρτερικά την έκδοσή του στη Ρωσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x