Ελλάδα

Οι εξελίξεις διέψευσαν την ΕΠΟ

Η παραίτηση μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που δέχτηκε επίθεση στο αυτοκίνητό του, μαρτυρά πως η προσπάθεια της ομοσπονδίας να αποσυνδέσει την υπόθεση από όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Οι ίδιες οι εξελίξεις διέψευσαν την ΕΠΟ και την προσπάθειά της να… αποσυνδέσει την επίθεση στο αυτοκίνητο μέλους του Διαιτητικού Δικαστηρίου με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου και την υπόθεση που είχε στα χέρια του. Ο διευθυντής του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Βάιος Τσούτσικας, μίλησε για το θέμα στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

«Παρακολουθούμε μια σειρά από γεγονότα που ακυρώνουν τις επίσημες τοποθετήσεις από την ΕΠΟ. Η παραίτηση του δικαστή από μόνη της λέει ότι προφανώς ο ίδιος συνδέει την επίθεση στο αυτοκίνητό του με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη δεν είχε δικάσει, δέκα μέρες άντεξε. Ήταν στη σύνθεση που θα δίκαζε την υπόθεση με την αναψηλάφηση που ζήτησε η ίδια η ΕΠΟ για τις αδειοδοτήσεις των δέκα ομάδων της Super League 2. Η υφή της υπόθεσης όριζε ότι πρέπει να υπάρχει ένας διοικητικός δικαστής, αλλά μετά την επίθεση εκείνος παραιτήθηκε. Ο Λευτέρης Αυγενάκης με χθεσινοβραδινή ανακοίνωσε μίλησε για ώρα ευθύνης για την UEFA και τη FIFA. Θα έπρεπε ο ίδιος ο υφυπουργός να είχε ήδη ενεργοποιηθεί, γιατί με δική του πρωτοβουλία μπλέχτηκε στη συζήτηση μεταξύ FIFA, UEFA και ελληνικού ποδοσφαίρου», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x