Champions League

Οι ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν

Δείτε πως θα παραταχθούν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου στον σημερινό τρίτο προημιτελικό του φετινού Champions League, στην Πορτογαλία.

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου αναμετρώνται στις 22:00 στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβώνας, με φόντο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του φετινού Champions League, με τους προπονητές των δύο ομάδων να έχουν καταλήξει στις επιλογές τους για τις 11άδες…

Συγκεκριμένα, οι τυπικά γηπεδούχοι «μπλαουγκράνα» θα αγωνιστούν συντηρητικά, όπως αποδεικνύουν οι επιλογές του Κίκε Σετιέν στο 4-4-2 που βρίσκει τον Τερ Στέγκεν στο τέρμα, τους Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ και Άλμπα στην άμυνα. Σέρχι Ρομπέρτο, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ και Βιδάλ θα καλύψουν το κέντρο, ενώ μπροστά θα παίξουν Σουάρες και Μέσι.



Οι «φιλοξενούμενοι» Βαυαροί στον αντίποδα θα πάνε στην κλασική συνταγή του 4-2-3-1, με τον Χάνσι Φλικ να επιλέγει τον Νόιερ για τα γκολπόστ, τους Κίμιχ, Μπόατενγκ, Αλάμπα και Ντέιβις στα μετόπισθεν, ενώ Τιάγκο Αλκάνταρα και Γκορέτσκα θα κινούνται στον άξονα. Έξω δεξιά θα είναι ο Γκνάμπρι, έξω αριστερά ο Πέρισιτς και ο Μίλερ θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x