Ένα από τα πιο όμορφα πλάνα της σεζόν κατέγραψαν οι κάμερες στην αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Μπαρτσελόνα (2-1) για την LaLiga.
Οι γηπεδούχοι μετά το δεύτερο γκολ τους, από τον Γκονσάλο Γκουέδες (71'), που ήρθε αμέσως μετά την ισοφάριση των «μπλαουγκράνα» με την κεφαλιά του Μάρκους Ράσφορντ (70'), έστησαν τρελό πανηγύρι στις κερκίδες του «Ανοέτα».
Ο σκηνοθέτης έπιασε τους οπαδούς των Βάσκων να… ξεσαλώνουν, ενώ ανάμεσά τους ήταν ένας και μοναδικός της Μπαρτσελόνα, με φανέλα της ομάδας, φανερά προβληματισμένος από την εξέλιξη του αγώνα.
Ένα σκηνικό που προκαλεί γέλιο, αλλά και θαυμασμό, αφού σε κάποια γήπεδα του κόσμου μπορεί ένας οπαδός φιλοξενούμενης ομάδας να κάθεται ανάμεσα στους γηπεδούχους και να μην τον πειράζει κανείς.
Volvimos a recrear el video de aquella chica del Barca en Anoeta pic.twitter.com/NQFxon8fzW
— 10 (@Alexaxfcb) January 18, 2026
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






