Ελλάδα

Οι οπαδοί του Ηρακλή δεν έχασαν ποτέ το χιούμορ τους και το αποδεικνύουν (pics)

Έχει περάσει πολλά ως σύλλογος και ο Ηρακλής άρχισε από σήμερα τη νέα του περιπέτεια από τα αλώνια της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΜ, επικρατώντας 6-0 του ΠΑΣ Κεραυνού Μονοπηγάδου.

Επιβλητική ήταν η πρεμιέρα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΜ, καθώς επικράτησε 6-0 του ΠΑΣ Κεραυνού Μονοπηγάδου στο Βοηθητικό Γήπεδο του Καυτανζογλείου.

Έχοντας στη σύνθεσή του παίκτες όπως ο Περόνε, ο Τάι και ο Κανακούδης δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη νίκη, αρχίζοντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Σκόρερ ήταν οι Τάι (7' πέν., 19' πέν.), Περπερίδης (32'), Αποστόλου (58' πέν.), Καρακώστας (75'), με τον Αποστόλου μάλιστα να χάνει πέναλτι στο 39'.

Πάντως, όλα τα... λεφτά ήταν οι οπαδοί του «Γηραιού», οι οποίοι μέσω ενός πανό απέδειξαν τόσο το χιούμορ, όσο και την αγανάκτησή τους για παλαιότερες αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, με τις οποίες υποβιβάζονταν.

Δείτε τη φωτογραφία



Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γόμος, Βλαχούδης, Καρακάσης, Καρακώστας Κανακούδης, Αποστόλου, Μάντικας, Τσακιρίδης, Περόνε, Τάι, Περπερίδης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ: Μαστροσάββας, Παναγιωτίδης, Κιρμανίδης Α, Σαρόγλου, Μπέτσιας, Κιρμανιδης Α, Χατζησταμάτης, Βασιλικός, Μπρέστας, Μπότσαρης, Γουρός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x