Stoiximan Super League

Οι σκέψεις του Ατρόμητου για τον «1» και η περίπτωση Μέγερι

Μία από τις θέσεις που ο Ατρόμητος επιζητά την ενίσχυση είναι αυτή του τερματοφύλακα και ο Νταμίρ Κάναντι είναι ακόμα σε σκέψεις.

Η πρώτη μεταγραφή του Ατρόμητου πραγματοποιήθηκε, καθώς απέκτησε τον Πάτρικ Σάλομον καλύπτοντας τις θέσεις των αμυντικών και κεντρικών χαφ, οπότε τώρα φορτσάρει για την ενίσχυση των επόμενων θέσεων.

Σε πρώτη ανάγνωση, οι Περιστεριώτες ψάχνονται για δύο εξτρέμ (από τη στιγμή που ο Κλαρκ Ενσικουλού δεν υπολογίζεται και δεν ακολούθησε καν την αποστολή της ομάδας στο Πήλιο), για αριστερό μπακ και έναν τερματοφύλακα. Σε αυτές τις θέσεις η ενίσχυση θεωρείται υψίστης σημασίας και από εκεί και πέρα αναμένονται και οι εισηγήσεις του Νταμίρ Κάναντι, βάσει των όσων έχει δει στην προετοιμασία.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στη θέση του τερματοφύλακα, που υπάρχει αυτή τη στιγμή ο Χρήστος Μανδάς και ο Χρήστος Θεοδωράκης, ενώ την αποστολή στην προετοιμασία έχει ακολουθήσει ο 18χρονος, Γιάννης Σάλτας.

Πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θεωρείτο δεδομένο η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Μπάλας Μέγερι, ωστόσο πλέον η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Στην πραγματικότητα, ο Ατρόμητος ήθελε να βγει στην αγορά ώστε να ψαχτεί για κάτι καλύτερο, σήμερα έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουν οι Γιάννης Αγγελόπουλος και Νταμίρ Κάναντι, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποιος παίκτης για τον οποίον να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι είναι όντως καλύτερος του Ούγγρου.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει η άποψη του Αυστριακού τεχνικού για τον 30χρονο, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα και για τον επαγγελματισμό του και για την εμπειρία του και δεν αποκλείεται να υπάρξει προσέγγιση ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν μια νέα συμφωνία. Από την πλευρά του, ο Μπάλας Μέγερι θα ήθελε πολύ να παραμείνει στον Ατρόμητο, θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του και περιμένει στο ακουστικό του.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι και ο ίδιος δεν κοιτάει τις εναλλακτικές προτάσεις που μπορεί να έχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x