Η Μπάγερν Μονάχου δεν είχε όρεξη για χατίρια και ισοπέδωσε την Όκλαντ Σίτι στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, με τους Νεοζηλανδούς να γίνονται έρμαιο στις διαθέσεις των Βαυαρών.
Μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από ερασιτέχνες και ημι-επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, με τα λόγια του τερματοφύλακά της πριν τον αγώνα με τη rekordmeister να εξηγεί πολλά για όσα ακολούθησαν.
Βλέπετε, ο Κόνορ Τρέισι εργάζεται ως φορτοεκφορτωτής σε αποθήκη φαρμακευτικής εταιρείας, με το ποδόσφαιρο να αποτελεί, κατά μια έννοια, χόμπι!
Όπως είπε, «έπρεπε να κάνω έναν συνδυασμό κανονικής άδειας και άδειας άνευ αποδοχών. Θα υποφέρω για λίγο με το νοίκι, τους λογαριασμούς και όλα αυτά τα πράγματα αλλά για να παίξω με Μπάγερν, Μπενφίκα και Μπόκα, αξίζει 100%».
Auckland City GK Conor Tracey on playing at the CWC:
— george (@StokeyyG2) June 15, 2025
"I’ve got to do a combination of annual leave and leave without pay. I'll be suffering a bit with the rent and bills and stuff like that, but to play against Bayern, Benfica and Boca, 100% it's worth it.
What a story ?? pic.twitter.com/Zo6K9V7Lip
Auckland City goalkeeper Conor Tracey works in a warehouse for a pharmaceutical company in New Zealand. Today he realized his dream of meeting Manuel Neuer ???
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) June 15, 2025
?? @TNTSportsBR pic.twitter.com/bBRil0RZDI
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






