Oλλανδία

«Παρανόηση η αλλαγή των κανονισμών», λένε οι Ολλανδοί

Σε δηλώσεις της η επικεφαλής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα επεσήμανε ότι δεν ισχύουν τα όσα γράφηκαν για αλλαγές στους κανονισμούς του αθλήματος δεν ισχύουν.

Για παρανόηση έκανε λόγο η επικεφαλής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα για τα όσα γράφηκαν στον Τύπο τις προηγούμενες ημέρες για την εισαγωγή νέων καινοτόμων κανονισμών στο ολλανδικό ποδόσφαιρο.

Η Μαριάν Φαν Λέουβεν επεσήμανε ότι δεν ισχύει τίποτα από τα όσα ανέφεραν οι ιστοσελίδες και κανένας από τους κανονισμούς που αναφέρθηκαν δεν πρόκειται να εφαρμοσθεί.

Τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση συμβεί κάτι τέτοιο εάν πρώτα δεν είχαν υπάρξει συνομιλίες των μελών της ομοσπονδίας με εκπροσώπους των ομάδων, της χώρας και συγκεκριμένα με εκείνες που θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας που θα άρχισαν να εφαρμόζονται.

«Είμαι υπέρ μιας ελεύθερης σχέσης και ειδικά μιας σχέσης καλής συνεργασίας με τους συλλόγους. Δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η Ομοσπονδία απλώς αποφάσισε κάτι. Ενημέρωσα αμέσως τους συλλόγους με ένα e-mail πώς αυτό δεν ισχύει καν. Είμαι πολύ απογοητευμένη με το όλο θέμα. Ευτυχώς, όλοι έδειξαν κατανόηση», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x