Oλλανδία

«Έχει τις αισθήσεις του ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ»

Ενθαρρυντικά τα νεότερα από την Ολλανδία, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ έχει τις αισθήσεις του μετά τη σύγκρουση με παίκτη του Άγιαξ.

Ενθαρρυντικά είναι τα νεότερα από την κατάσταση του Ετιέν Φάεσεν, καθώς οι Ολλανδοί αναφέρουν πως ο τερματοφύλακας της Βάαλβαϊκ ανέκτησε τις αισθήσεις μετά τη σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ του Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, αρκετά ΜΜΕ από τη χώρα μεταδίδουν ότι ο 28χρονος γκολκίπερ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του και μπορώντας να επικοινωνήσει με το περιβάλλον.

Ο Φάεσεν βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητος στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης της Βάαλβαϊκ με τον "Αίαντα", με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι δραματικές, καθώς το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του προσπαθούσε να τον επαναφέρει, προτού αποφασιστεί η διακομιδή του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά μετά το συμβάν, με τον Άγιαξ να προηγείται μέχρι εκείνο το σημείο 3-2, στο τελευταίο του ματς πριν βρεθεί στην Ελλάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x