Oλλανδία

Στην αναμέτρηση της βραδιάς η Γκρόνιγκεν επικράτησε, νίκησε η Σπάρτα Ρότερνταμ, ισοπαλία στο Βάλβαϊκ

«Χαμός» από γκολ στην αναμέτρηση μεταξύ της Γκρόνιγκεν και της Ναϊμέγκεν, σπουδαία νίκη για την Σπαρτάκ Ρότερνταμ για την παραμονή και «χ» στον αγώνα της Χέρενφεν με την Βάλβαϊκ.

Η Σπαρτάκ Ρότερνταμ στη μάχη της παραμονής για την 26η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος επικράτησε των Αχέντ Ινγκλς με 1-0 και παραμένουν ζωντανοί ώστε να μείνουν στη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στην αναμέτρηση, δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες και γενικότερα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

«Χρυσός» σκόρερ ήταν στο 68' ο Αντίλ Αουσάρ, δίνοντας ανάσα στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας και των εναπομεινάντων αγωνιστικών για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Στο θρίλερ της ημέρας η Γκρόνιγκεν επικράτησε με 4-3 της Ναϊμέγκεν. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Μικαέλ ντε Λεου με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 13' με τον Άλι Άκμαν. Οι ισορροπίες φαινομενικά άλλαξαν τέσσερα λεπτά αργότερα καθώς ο Ελ Καρουανί για την Ναϊμέιγκεν δέχθηκε κόκκινη αλλά επί της ουσίας «άνοιξε» τον ρυθμό. Στο 22' ο Στραντ Λάρσεν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους. Βέβαια, το συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο επιφύλασσε δύο ακόμα γκολ για τους φιλοξενούμενους με με τους Σόνε και Ματσον στο 29' και στο 32' αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν, αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η Ναϊμέγκεν έφερε το ματς στα ίσα στο 90' με τον Ρομάνο Πόστεμα και ο ίδιος στις καθυστερήσεις (92') έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

«Στεγνός» εξελίχθηκες ο αγώνας μεταξύ της Βάαλβαϊκ και της Χερενφέν, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε μία αναμέτρηση που δεν κέντρισε τα βλέμματα του κόσμου αλλά δεν πέρασε και αδιάφορη, αφού οι γηπεδούχοι απέχουν μόλις τέσσερις πόντους από τις θέσεις του υποβιβασμού. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι από την ισοπαλία!

Η Χέρενφεν σφυροκόπησε την εστία του Βάισεν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, επιτέθηκαν από στημένες φάσεις και απέδειξαν πως δεν χρειάζεται απαραίτητα η κατοχή της μπάλας για να δημιουργήσουν προβλήματα. Βρίσκονται στην 11η θέση του πρωταθλήματος δίχως να διεκδικούν μία έξοδο στην Ευρώπη, αλλά ούτε να ανησυχούν ιδιαίτερα για τυχόν... «παρατράγουδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x