Oλλανδία

Έκοψε την φόρα της Αϊντχόφεν η Τβέντε, Παραμένει στην κορυφή ο Άγιαξ

Αυλαία είχαμε στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, με τον Άγιαξ να παίρνει την νίκη κόντρα στην Γκρόνινγκεν και να ξεφεύγει στο +4 από την 2η Αϊντχόφεν, που ήρθε ισόπαλη με την Τβέντε.

Ο Άγιαξ αντιμετώπισε την Γκρόνινγκεν εκτός έδρας και επικράτησε με 3-1, ενώ με αυτόν τον ξέφυγε στο +4 από την 2η Τβέντε. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο 20ο λεπτό με τον Λάρσεν, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, Κλάασεν και Τάντιτς, έκαναν την ανατροπή. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Στέφεν Μπεργκχούις έκανε το τελικό 3-1.

Η Τβέβντε σε ένα εντυπωσιακό πρώτο 25λεπτο Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ (το πρώτο με ασίστ Λημνιού) και τον Μίσελ Βλάπ, έκαναν το 3-0. Η Αϊντχόφεν κατάφερε αρχικά να μειώσει στο 35’, με τον Φέερμαν. Ο Κόντι Χάκπο έκανε το 3-2 στο 53’, ενώ ο Μποσκαγκλί ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρα, η Αλκμάαρ επικράτησε με 3-1 επί της Φίτεσε, με τον Παυλίδη να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ.

Η Φέγενορντ επικράτησε με 2-0 επι της Βίλεμ παρέμεινε στην 3η θέση, ενώ η Ουτρέχτη παρέμεινε στο 1-1 με την Βάαλβαϊκ και ισοβάθμησε με την Φίτεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x