Πορτογαλία

Όλο και... χειρότερα!

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, η Ζιλ Βιθέντε δεν κατάφερε να γευτεί την… γλύκα της νίκης ούτε την τρίτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος κόντρα στη Μαρίτιμο (2-1). «Χρυσή» αλλαγή ο Μούσα Μααζού.

Ακόμη μια ήττα για την Ζιλ Βιθέντε, η οποία μετά από τις Γκιμαράες και Βιτόρια Σετούμπαλ, έχασε και από τη Μαρίτιμο στην εντός έδρας αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 2-1.

Προηγήθηκαν στο σκορ οι γηπεδούχοι κόντρα στη ροή του αγώνα, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο αποδόθηκε δικαιοσύνη και οι φιλοξενούμενοι (με «χρυσή» αλλαγή τον Μούσα Μααζού) γύρισαν το παιχνίδι και έφτασαν τις δύο νίκες στην φετινή λίγκα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενος να είναι πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, καταφέρνοντας να κερδίσουν την κατοχή της μπάλας, ενώ παράλληλα έχουν δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Ντιόγκο Βαλέντε στο 25’. Αυτό βοήθησε τόσο την Ζιλ Βιθέντε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, όσο και το παιχνίδι να γίνει πιο σκληρό, με τις πρώτες κίτρινες (4) να βγαίνουν. Κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας άρχισε όπως ακριβώς στο πρώτο, με τη Μαρίτιμο να παίρνει ξανά τα… ηνία, απειλώντας τον Σαλίν κι εν τέλει οι προσπάθειες της καρποφόρησαν στο 58’ με τον Πάτρικ Μπάουερ να φέρνει το ματς στα ίσα. Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν διπλή αλλαγή προκειμένου να… γυρίσουν το παιχνίδι και το κατάφεραν δύο λεπτά αργότερα με το νεοεισελθέντα, Μούσα Μααζού. Μάταια προσπαθούσε στα εναπομείναντα λεπτά η Ζιλ Βιθέντε να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας και τελικώς δέχθηκε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Οι ενδεκάδες:

Ζιλ Βιθέντε: Φατσίνι, Εβάλντο (76’ Παουλίνιο), Μόουρα, Γιαμίσι, Πεκς, Καετάνο, Πεϊσότο (62’ Σίλβα), Λουάν, Αβτό (64’ Βιάνα), Βαλέντε, Μοϊσέν. Πάγκος: Πάτερσον – Σέουελ, Γκλάντστοουν, Μάρτινς, Χασάν.

Μαρίτιμο: Σαλίν, Γκεγκέ, Ντόγκο, Μπάουερ, Ρ. Φερέιρα, Γκάλο (69’ Σοάρες), Ντ. Φερέιρα, Φρανσέρτζιο, Σόουζα, Κόστα (69’ Μααζού), Γουίκς (46’ Βιντάλες). Πάγκος: Λίμα, Ραμστάιν, Ολίμ, Φ. Φερέιρα.


Δείτε εδώ τη βαθμολογία.


Αναλυτικά, η τρίτη αγωνιστική:


Παρασκευή 29/8

Ακαντέμικα-Σετούμπαλ 1-1
(7’ Ράφαελ - 17’Βενάντσιο)


Σάββατο 30/8

Μπελενένσες-Γκιμαράες 0-3
(26’ Αντρέ, 38’ Τομάν, 58’ Άλεξ)

Μπράγκα-Εστορίλ 2-1
(34’ Σάντος, 56’ Ντιέγκο - 49’ Ράφαελ)


Κυριακή 31/8

Ζιλ Βιθέντε-Μαρίτιμο 1-2
(25’ Βαλέντε - 58’ Μπάουερ, 71’ Μααζού)

Πεναφιέλ-Πάσος Φερέιρα (19:00)

Πόρτο-Μορεϊρένσε (20:00)

Νασιονάλ-Αρούκα (20:00)

Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21:00)


Δευτέρα 1/9

Ρίο Άβε-Μποαβίστα (20:00)


Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x