Stoiximan Super League

Η κριτική του Άρη: Μπόλικο «ναι μεν αλλά»

Ο Άρης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους Λούκας Σάσα και Ντάνιελ Μαντσίνι να ξεχωρίζουν μέσα στην γενική μετριότητα των συμπαικτών τους.

Παρά το γεγονός ότι έπαιζε για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη παραπάνω, ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα playoff με το… αριστερό.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες του παίκτες των «κίτρινων», με τους Λούκας Σάσα και Ντάνιελ Μαντσίνι να πραγματοποιούν μια πιο θετική εμφάνιση, έναντι των υπολοίπων συμπαικτών τους.

Η κριτική των «κίτρινων» (με άριστα το «10»):

Κουέστα (4): Η αλήθεια είναι πως στο γκολ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Από την αποβολή και μετά ο Ολυμπιακός δεν απείλησε, με τον ίδιο να μην έχει καθόλου δουλειά. Ενδεικτικό οι μηδενικές αποκρούσεις του.

Σούντγκρεν (4): Γενικά αόρατος στο ματς, με το μοναδικό που θα έχει να θυμάται κάποιος να είναι μια σέντρα του που παραλίγο να καταλήξει στα δίχτυα του Σα. Μαζί με τον Δεληζήση έχει ευθύνη για το γκολ, αφού «κλείνει» προς τον Μασούρα καθυστερημένα.

Δεληζήσης (5): Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που οι Πειραιώτες απειλούσαν, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ήταν… βράχος, απομακρύνοντας κάθε κίνδυνο. Όμως στο γκολ του Μασούρα έχει μερίδιο ευθύνης στο μπέρδεμα με τον Σούντγκρεν.

Ροζ (4): Ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές του Άρη που είχαν μια μέτρια έως κακή μέρα. Είχε μια τελική και πέντε επεμβάσεις, δεν ήταν κακός αλλά σίγουρα δεν διακρίθηκε.

Σάκιτς (3): Μέτρια εμφάνιση, θετικά χαρακτηριστικά στην άμυνα αλλά στην επίθεση δεν… τράβηξε. Έκανε και τα λάθη του, δεν μπαίνει σίγουρα στους διακριθέντες.

Τζέγκο (4): Άλλος ένας παίκτης του Μάντζιου που δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά. Ουσιαστικά απείλησε τον Σα μια φορά με ένα σουτ του προς το τέλος. Είχε αρκετά λαθάκια (6), αλλά είναι λογικό αφού πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του.

Σάσα (7): Γενικά ήταν ο παίκτης που απείλησε περισσότερο τον Σα, με τρεις τελικές από τις 10 που είχε συνολικά ο Άρης. Έπαιξε έξυπνα και σίγουρα η «κερδισμένη» αποβολή του Λαλά είναι στα συν του.

Μαντσίνι (7): Μαζί με τον Σάσα ήταν αυτοί που ξεχώρισαν επιθετικά. Μπορεί να μην κατάφερε να πετύχει το γκολ, αλλά το όνομά του ακουγόταν συνεχώς. Τεράστια ευκαιρία το τετ-α-τετ που του έβγαλε ο Σα.

Γκάμα (4): Πολλά λάθη, καμία τελική. Μοναδική συνεισφορά τα τρεξίματά του αλλά και τα τέσσερα κερδισμένα φάουλ του.

Μπερτόγλιο (5): Άλλος ένας δραστήριος που όμως δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για την ομάδα του, αφού όσες φορές πήγε να απειλήσει, είτε κόπηκε είτε έχασε την κατοχή.

Μπρούνο (5): Μέχρι να βγει, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν αρκετά δραστήριος, η μπάλα «πέρασε» αρκετά από τα πόδια και γενικά δεν ήταν κακός.

Ιωάννου (3): Πήρε την θέση του Σάκιτς για να κάνει την διαφορά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στην τελευταία φάση του ματς μάλιστα έκανε και επιθετικό φάουλ, εκμηδενίζοντας τις ελπίδες του Άρη να ισοφαρίσει.

Μάνος (4): Με το που μπήκε στο ματς απείλησε, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σα. Ο λόγος που μπήκε ήταν να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και από ένα σημείο και μετά περιορίστηκε.

Γκαρσία (3): Όταν ο Μάντζιος τον έβαλε στο παιχνίδι για τα τελευταία 22’, θα περίμενε να κάνει έστω μια τελική. Μια τρύπα στο νερό. Ο Αργεντινός δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον Ματέο της πρώτης θυσίας με τα «κίτρινα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x