Stoiximan Super League

Η κριτική του Ολυμπιακού: Έπαιξε όσο χρειάστηκε

Ο έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός έκανε... επαγγελματική νίκη, επικρατώντας1-0 του Άρη στο Φάληρο, δίχως να… γκαζώσει, κουβαλώντας την κούραση από το Λονδίνο, αλλά και την αποβολή του Λαλά από το 41’. Το sport-fm.gr περνάει από… ακτίνες X την παρουσία των «ερυθρολεύκων» κόντρα στους «κίτρινους».

Διαβάστε τη βαθμολογία των Πειραιωτών με άριστα το 10:
Σα (7): Δεύτερο σερί καλό παιχνίδι από τον Σα έπειτα από μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν εκεί. Με καλύτερή του επέμβαση στο ματς το τετ-α-τετ με τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Μπα (5): Ναι μεν, αλλά για τον Μπα. Έχει διώξει επικίνδυνοι γύρισμα του Μπρούνο στο 30’, αλλά είναι ασταθής. Έκανε επιπολαιότητες, δεν είχε καλές τοποθετήσεις και στην καλύτερη φάση του Άρη στο 45’+2’ δεν την έχει διαβάσει καλά με αποτέλεσμα να χάσει τον αντίπαλο.

Χολέμπας (6): Καλή παρουσία από τον Χολέμπας που χρησιμοποιήθηκε και πάλι ως στόπερ. Μάλιστα, έδειξε δυνατός και στις εναέριες μονομαχίες, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Άρης για σημαντικό διάστημα δεν είχε παίκτη που να είναι δυνατός σε αυτόν τον τομέα. Πάντως και όταν μπήκε ο Μάνος, δεν άλλαξε ιδιαίτερα η κατάσταση.

Παπασταθόπουλος (6): Όχι τόσο εντυπωσιακός όσο κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά καλός. Κατεύθυνε ωραία την άμυνα της ομάδας του, που είχε και αριθμητικό μειονέκτημα.

Ρέαμπτσιουκ (6): Καλός, δίχως τόση συμμετοχή όσο στα πρόσφατα ματς. Αρκετά λογικό, αφού στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός τηρούσε στάση αναμονής λόγω της αποβολής.

Λαλά (4): Μπορεί να θεωρηθεί κατά κάποιο τρόπο μοιραίος για τον Ολυμπιακό, αφού αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες και την αναγκάζει σε αρκετά παθητικό ρόλο από το 41’. Ίσως να είναι κάπως αυστηρή η κόκκινη, αλλά ο τρόπος που πάει στον αντίπαλο είναι δεδομένα ατσάλος.

Μπουχαλάκης (7): Σταθερός και εγγύηση όπως πάντα. Έχει ασίστ ξανά. Αν έλειπαν και τα 7 λάθη.

Εμβιλά (5): Όχι από τα καλύτερα παιχνίδια του στον Ολυμπιακό. Έβγαλε κούραση μετά την υπερπροσπάθεια στην Αγγλία και είχε 10 λάθη στο παιχνίδι. Πολύ ασυνήθιστο για τον Γάλλο.

Μπρούμα (5): Ακόμη ένα μέτριο παιχνίδι από τον Πορτογάλο, που δείχνει ότι τα ματς με την Αϊντχόφεν ήταν μια παρένθεση. Του λείπει η ουσία, παρότι έχει ποιότητα. Στη φάση του Ελ Αραμπί θα μπορούσε να μπει περιοχή, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του, ώστε να μην αναγκάσει τον Μαροκινό να εκτελέσει από τέτοια απόσταση.

Μασούρας (7): Χαρίζει με το γκολ του τη νίκη στον Ολυμπιακό. Δεν έβγαλε μεγάλη διάρκεια, καθώς βγήκε και σε αυτόν η κούραση. Ωστόσο, υπάρχουν και για αυτόν δικαιολογίες λόγω της προσέγγισης που είχαν οι Πειραιώτες στο δεύτερο μέρος.

Ελ Αραμπί (6): Αυτήν τη φορά δεν είχε γκολ, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα, αλλά έχει συμμετοχή στο τέρμα των Πειραιωτών.

Ανδρούτσος (6): Μπήκε σε σημείο στο οποίο ο Ολυμπιακός είχε βασικό ίσως και μοναδικό σκοπό να κρατήσει το «μηδέν» πίσω, με αποτέλεσμα να ανεβεί ελάχιστες φορές και τα κατάφερε καλά.

Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς και Καμαρά (-): Μπήκαν στο 80’ σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλά πολλά σε εκείνο το διάστημα και δεν μπορούν να κριθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x