Κύπρος

Επίσημο: Στην Πάφο ο Πέπε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό

Ο Πέπε είναι και επίσημα παίκτης της Πάφου, με την κυπριακή ομάδα να ανακοινώνει τον δανεισμό του Πορτογάλου χαφ από τον Ολυμπιακό.

Την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ Πέπε από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Πάφος.

Η κυπριακή ομάδα είχε συμφωνήσει τόσο με τους Πειραιώτες, όσο και με τον παίκτη και τη Δευτέρα (21/08) ανακοίνωσε τον δανεισμό του από τους «ερυθρόλευκους». Να σημειωθεί πως η Πάφος έχει τη δυνατότητα να κάνει δικό της τον Πέπε το ερχόμενο καλοκαίρι, πληρώνοντας τη σχετική ρήτρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Pedro Filipe Figueiredo Rodrigues (Pepe).

Ο Pepe, 26 ετών (20/05/1997) αγωνίζεται ως μέσος αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και στο χώρο της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες νέων της S.L. Benfica αγωνιζόμενος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες του συλλόγου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις GD Estoril Praia και Vitoria Guimaraes SC στην κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας. Το 2020 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αργότερα παραχωρήθηκε ως δανεικός στις FC Famalicao, MKE Ankaragucu και FC Cartagena όπου αγωνίστηκε κατά την περασμένη σεζόν.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA και έχει διατελέσει βασικό στέλεχος όλων των Εθνικών ομάδων νέων της Πορτογαλίας όντας αρχηγός, μέχρι και την Εθνική Ελπίδων. Έχει αγωνιστεί σε συνολικά 246 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Pepe στην οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία
».

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Πάφο ο Πέπε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x