Ελλάδα

Έφτασαν στο Ηράκλειο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού με τον ΟΦΗ

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού έφτασαν ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο για τον τελικό του Betsson Super Cup με τον ΟΦΗ.

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού του Betsson Super Cup ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο, οι πρώτοι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά έκαναν την εμφάνισή τους στο Ηράκλειο.

Όσοι επέλεξαν τη θαλάσσια οδό, έφτασαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου με τα πλοία της γραμμής, δίνοντας από νωρίς χρώμα τελικού στην πόλη.

Πρόκειται για περίπου 300 με 400 φιλάθλους, οι οποίοι κινήθηκαν οργανωμένα και με συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων. Η πορεία τους έγινε μέσω της παραλιακής λεωφόρου, με τελικό προορισμό την περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, όπου και θα περιμένουν μέχρι να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου.

Η μετακίνηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x