Stoiximan Super League

Προχωράει για εξτρέμ μετά το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις στο θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει και έναν εξτρέμ, ύστερα από την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Οι όποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα δρομολογούνται μετά το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Κυριακή (31/1).

Ωστόσο, δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, λόγω της εποχής και των περιπτώσεων που έχουν προταθεί ή εξετάζονται από τους ιθύνοντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Στο στόχαστρο παραμένει ο Καμίλ Γκροζίτσκι της Μπρόμιτς, όμως δεν είναι ο μοναδικός που κοιτούν οι Πειραιώτες.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στους νταμπλούχους Ελλάδας έχει προταθεί μεταξύ άλλων ο Φράνκο Τσέρβι της Μπενφίκα.

Ο 26χρονος ήταν βασικός τα προηγούμενα χρόνια στους «αετούς», αλλά φέτος είναι στον πάγκο και φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπολογίζεται από τον Ζόρζε Ζεσούς.

Μέχρι τώρα έχει πέντε συμμετοχές και έχει παίξει μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα ως βασικός και μάλιστα ως αριστερός μπακ.

Η αγορά του αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται σε πρώτο πλάνο να προταθεί ο δανεισμός με κάποια οψιόν για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη

Θαλασσινός κατά Σωκράτη: «Πιστόλι σου 'βγάλαν και τους ακολούθησες;»
Το σχέδιο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Παίζει με Παναιτωλικό ο Παπασταθόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x