Stoiximan Super League

«Ολυμπιακός για Γκραντέλ»

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαξ Γκραντέλ γίνεται λόγος στη Γαλλία.

Ολυμπιακός για τον Μαξ Γκραντέλ;

Στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών βρίσκεται ο 32χρονος εξτρέμ της, όπως αναφέρεται στη Γαλλία. Ο αρχηγός της Τουλούζ αναμένεται να βρεθεί σε αναζήτηση ομάδας προσεχώς, παρότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, διότι είναι στα… σκαριά συμφωνία για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ομάδα της Τουλούζης υποβιβάστηκε στη Ligue 2, ο έμπειρος άσος δεν φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να την ακολουθήσει σε πιο χαμηλή κατηγορία, ενώ και οι άνθρωποι του συλλόγου δείχνουν συμβιβασμένη με την ιδέα του «διαζυγίου».

Ο Ιβοριανός είναι στη συγκεκριμένη ομάδα από το 2017 (την πρώτη σεζόν ήταν δανεικός) και φέτος έκανε 21 συμμετοχές με 3 γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και μια στο Λιγκ Καπ με 1 γκολ.

Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί σε Λέστερ, Μπόρνμουθ, Λιντς και Σεντ Ετιέν, ενώ μετράει και 77 συμμετοχές με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού.

Πάντως, αυτό το σενάριο δεν προκαλεί έκπληξη, διότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει συχνά τη συγκεκριμένη αγορά και έχει ψωνίσει αρκετές φορές, λόγω των επαφών που έχουν οι Μοντεστό και Καρεμπέ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x