Ελλάδα

Διέλυσε την Γκαμπάλα και τσέκαρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Youth League ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έβγαλε με άνεση την υποχρέωση κόντρα στην Γκαμπάλα, νικώντας την με 4-0 (3-0 το πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Τσέκαρε το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Youth League ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-0 της Γκαμπάλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνολικό σκορ 7-0 (3-0 το πρώτο ματς), παίρνοντας την πρόκριση στο Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Για τους Πειραιώτες δυο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Μουζακίτης, μια ο Γατόπουλος και μια ο Κουτσογούλας, ενώ τα τρία από τα τέσσερα τέρματα προήλθαν από εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 15', όταν άλλαξε ωραία την μπάλα, με τον Μουζακίτη να είναι ο τελικός αποδέκτης που με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.


Στο 57' οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, αφού σε πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσογούλας, ο Παπακανέλλος μπορεί να μην ευστόχησε, όμως, ο Γατόπουλος κατάφερε στη συνέχεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Μουζακίτης σημείωσε το 3-0 με εκτέλεσε πέναλτι στο 71', ενώ στις καθυστερήσεις (90+3') ο Πνευμονίδης από τα αριστερά ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα και ο Κουτσογούλας πέτυχε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59' Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68' Ρολάκης), Παπακανέλλος (59' Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68' Ντάμα)

Γκαμπάλα: Μουράντοβ (76' Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59' Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73' Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x