Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί αν γίνει ιδιαίτερη κριτική για την παρουσία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά το δεύτερο γκολ, ο Ολυμπιακός επικράτησε πολύ εύκολα της Λαμίας στο Φάληρο.

Διαβάστε τη βαθμολογία του sport-fm.gr με άριστα το 10:

Σα (6): Ξεκούραστο μεροκάματο για τον Σα που χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές. Η μια ήταν αμέσως μετά το 1-0, όπου με καρδιοχτύπι έδιωξε προ του Πίτι, ενώ στο 54’ υπήρξε μια κακή συνεννόηση με Λαλά, αλλά στο τέλος ήταν ψύχραιμος και «έσβησε» τη φάση. Χρειάζεται μια καλή εμφάνιση για να πάρει τα πάνω του, διότι δεν παρουσιάζει αυτοπεποίθηση όπως παλιά.

Λαλά (6): Είχε καλά ανεβάσματα, δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Ρόμανιτς, που είναι καλός παίκτης. Θετικό το πρόσημο.

Παπασταθόπουλος (6): Πιο πολύ τον δυσκόλεψαν οι ενοχλήσεις στο χέρι παρά οι αντίπαλοι του. Παιχνίδι με το παιχνίδι αποκτά καλύτερη χημεία με την ομάδα του. Δεν παίρνει πιο υψηλό βαθμό, επειδή είχε αρκετά εύκολη αποστολή σήμερα, βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

Μπα (-): Δεν μπορεί να κριθεί για την παρουσία του. Έπαιξε ελάχιστα και σε ένα σημείο όπου πάτησε ελάχιστα περιοχή η Λαμία.

Ρέαμπτσιουκ (7): Καλό ματς από τον Μολδαβό, ο οποίος όσο παιζόταν το παιχνίδι έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα, ενώ σήμερα πιστώνεται και ασίστ στον Ελ Αραμπί στο 3-0.

Εμβιλά (7): Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ξεκίνησε ως χαφ, συνέχισε ως στόπερ και έκανε ξανά τη δουλειά του με συνέπεια.

Μπουχαλάκης (7): Σταθερός και αξιόπιστος ξανά, έκανε τη δουλειά του δίχως να χρειαστεί να γίνει ήρωας αυτήν τη φορά.
Βαλμπουενά (6): Θετικό γενικά το πρόσημο, έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ.

Μπρούμα (7): Ακόμη μια καλή εμφάνιση του Μπρούμα τον τελευταίο καιρό. Δείχνει τον δρόμο προς τη νίκη με το γκολ του στο 8’, στο οποίο έχει κάνει εξαιρετικό τελείωμα.

Φορτούνης (8): Συνολικά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ, πετυχαίνει το δεύτερο, το οποίο ξεκινάει ο ίδιος, έχοντας κλέψει την μπάλα.

Ελ Αραμπί (7): Δεν έχει τόσο συμμετοχή όση σε άλλα ματς, αλλά σκοράρει με ωραία κεφαλιά, φτάνοντας τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα.
Σίλβα (6): Βγάζει εξαιρετική μπαλιά για τον Ρέαμπτσιουκ στο 3-0, αλλά δεν τον βοηθάει το παιχνίδι να δείξει πολλά πράγματα.

Χασάν (6): Έχει μπει σε σημείο στο οποίο έχουν κριθεί τα πάντα με αποτέλεσμα να κάνει αγγαρεία η ομάδα του και δεν γίνεται να κριθεί αυστηρά. Πάντως, έχει περάσει εξαιρετική μπαλιά τρύπα στον Ραντζέλοβιτς στο 76ο λεπτό. Δεν απείλησε ιδιαίτερα, αλλά προαναφέραμε τον λόγο.

Μασούρας, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς (-): Οι συγκεκριμένοι παίκτες που μπήκαν στο δεύτερο μέρος, στο οποίο έγινε αγγαρεία, δεν μπορούν να κριθούν. Ο Σέρβος αστόχησε σε μεγάλη ευκαιρία στο 76'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x