Stoiximan Super League

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Στο… παρά δέκα γλίτωσε ο Ολυμπιακός ακόμα μία γκέλα στο πρωτάθλημα με τον Εμβιλά να αποδεικνύεται καθοριστικός απέναντι στον Βόλο.

Με τον Εμβιλά να σκοράρει το γκολ της νίκης στο 80ο λεπτό, ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο επικρατώντας 2-1 της τοπικής ομάδας διατηρώντας την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του, βάζοντας πλώρη για τη φιέστα.

Μάλιστα η ομάδα του Μαρτίνς τελείωσε τον Φεβρουάριο ούσα μέσα και στους τρεις στόχους. Ωστόσο, απέναντι στον Βόλο ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός. Η κούραση ήταν δεδομένη, με την επιλογή του Πορτογάλου να μην αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα να οδηγεί στην έλλειψη φρεσκάδας από την πλευρά των φιλοξενούμενων που ήταν διάχυτη σε όλο το ματς.

Το sport-fm.gr περνάει από ακτίνες Χ τους παίκτες του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία των παικτών (με άριστα το 10)



Σα (5): Δεν είχε δύσκολες φάσεις, άλλωστε ο Βόλος έπαιξε αρκετά πίσω. Στην μοναδική μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων και αυτός όπως και η άμυνα του Ολυμπιακού συνολικά δεν αντέδρασε σωστά με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ του Γκρίλο.

Ρέαμπτσιουκ (7): Με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο που το παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν κυρίως από τα δεξιά, έδειξε καλή εικόνα. Πολλά τρεξίματα, είχε όλη την πλευρά με σωστά γεμίσματα παίρνοντας αρκετές προσπάθειες, ενώ και πίσω ήταν θετικός. Λίγα λάθη, άκρως ουσιαστική η παρουσία του.

Μπα (5): Στις λιγοστές φάσεις του Βόλου είχε θέματα. Ο Δουβίκας τον ταλαιπώρησε, ενώ στη φάση του γκολ του Βόλου φέρει ευθύνη αφού άργησε να πάει στον Γκρίλο. Βέβαια και αυτός και ο Σεμέδο την πλήρωσαν ξανά με την επιλογή του Ολυμπιακού να συνεχίζει να παίζει ζώνη στα στημένα.

Σεμέδο (5): Η βαθμολογία του είναι το λιγότερο σήμερα. Ακολούθησε την μέτρια εικόνα της άμυνας του όσο έπαιξε. Ωστόσο έφυγε από το ματς τραυματίας και μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς στο γόνατο ενόψει και των αναμετρήσεων με την Άρσεναλ.

Λαλά (7): Αρκετά καλός, ειδικά από τη στιγμή που πήγε στην δεξιά μεριά ο Μπρούμα. Πολλές προσπάθειες από την πλευρά του, ειδικά όταν ματς δεν πήγαινε στον Ολυμπιακό ήταν αυτός που από την πτέρυγα του προσπαθούσε να δημιουργήσει ρήγματα και να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Βόλου.

Εμβιλά (8): Σε ένα κακό ματς για τον Ολυμπιακό, ήταν ανάμεσα στους λίγους που ξεχώρισαν. Με τον Καμαρά σε κακή μέρα έτρεχε στο κέντρο για δύο, ενώ σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του δεν είχε πολλά λάθη. Πίεσε αρκετά και ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, αφού ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ της νίκης, ενώ είχε ακόμα δύο τελικές.

Καμαρά (5): Κακό βράδυ για τον Καμαρά και ας είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ με την κάθετη στον Μπρούμα. Ήταν κουρασμένος, φάνηκε ότι δεν είχε ανάσες και έκανε πολλά λάθη στο παιχνίδι. Δεν μπορούσε το παιχνίδι να περάσει από τα πόδια του και ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη. Πουλούσε συχνά την μπάλα και έκανε 8 λάθη.

Βαλμπουενά (6): Προσπάθησε όσο μπορούσε, δεν είχε καλά γεμίσματα και περιορίστηκε αρκετά από το παιχνίδι του Βόλου. Οριακά πάνω από τη βάση.

Φορτούνης (5): Δεν ήταν στην καλή του βραδιά, αφού δεν βοήθησε στην κυκλοφορία και την ανάπτυξη του Ολυμπιακού, ούτε μπόρεσε να περάσει μπάλες στον Ελ Αραμπί. Τελείωσε το ματς με 0/4 γεμίσματα και λάθη, τα περισσότερα από τους συμπαίκτες του μαζί με τον Καμαρά.

Μπρούμα (8): Αν δεν σκόραρε ο Εμβιλά το γκολ της νίκης αυτός θα ήταν ο πολυτιμότερος. Έτρεξε πολύ, προσπάθησε να φέρει μπάλες στην περιοχή και είτε από δεξιά είτε από αριστερά ταλαιπώρησε την άμυνα του Βόλου. Άλλωστε έχει συμμετοχή και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού, αφού κάνει την ασίστ στον Φορτούνη στο 1-0 και κάνει την πρώτη σέντρα στο 2-1 του Εμβιλά.

Ελ Αραμπί (5): Είχε 4 λάθη, αρκετά για επιθετικό. Ήταν απομονωμένος, δεν τροφοδοτήθηκε και αναγκαζόταν να παίζει μακριά από το παιχνίδι δράσης του ώστε να βρει πάσες από τους συμπαίκτες του. Το ματς δεν τον βοήθησε να αναδειχθεί. Τελείωσε χωρίς τελική.

Παπασταθόπουλος (7): Αγωνίστηκε 56’ αφού μπήκε στη θέση του Σεμέδο. Αν και μπήκε κρύος, ήταν σωστός και καθοριστικός στις τοποθετήσεις του, ενώ είχε 2 κλεψίματα και μόλις ένα λάθος στο ματς. Η πιο καλή παρουσία του ως τώρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Χασάν (5): Μπήκε για να φέρει το ματς τούμπα και να αλλάξει τα δεδομένα, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει. Όπως και ο Ελ Αραμπί ήταν και αυτός εκτός ματς.

Ρατζέλοβιτς: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μασούρας: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπουχαλάκης: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x