Κύπρος

Πήρε τη νίκη στο τέλος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας

Με λυτρωτή τον Ντόσις στο τέλος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας πήρε σημαντική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας στη «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία (1-0). Ματς χωρίς γκολ για Δόξα και ΑΕΛ Λεμεσού.

Ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία διατήρησε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας που επικράτησε με 1-0 της Νέας Σαλαμίνας για την 7η αγωνιστική των playouts.

«Χρυσός» σκόρερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντόσιτς με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 85’ ο Μολ απέκρουσε πέναλτι του Ντορεγκαράι για τους γηπεδούχους. Με τους τρεις βαθμούς της νίκης ο Ολυμπιακός παρέμεινε στις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης με 26 βαθμούς, μειώνοντας στο -8 από την Καρμιώτισσα.

Στο άλλο παιχνίδι, Δόξα Κατωκοπιάς και ΑΕΛ Λεμεσού έμειναν στο 0-0 με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι σε όλη διάρκεια του παιχνιδιού, να δημιουργούν 18 τελικές προσπάθειες (5 η ΑΕΛ), να πετυχαίνουν τρία γκολ αλλά να μην μετράει κανένα και στο τέλος να μην μπορούν να μετουσιώσουν την ανωτερότητα τους σε γκολ. Στους 35 βαθμούς η Δόξα και την 4η θέση των playouts, όντας στο +9 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Στους 43 βαθμούς η ΑΕΛ που παραμένει στην 3η θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x