Κύπρος

Μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός Λευκωσίας!

Μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βρίσκεται ο Ολυμπιακός Λευκωσίας μετά το εμφατικό 4-2 επί της ΑΕ Λεμεσού. Νίκη για Ανόρθωση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Ένας απίστευτος Ολυμπιακός Λευκωσίας, παρέσυρε στο... διάβα του με το εμφατικό 4-2 την ΑΕ Λεμεσού, στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, και πλέον βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στον τελικό!

Ιδανικό το ξεκίνημα για την ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ο Χάνι μετά από ωραία ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ. Στο 35', ο Κόστοφ με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια ζωής, μειώνοντας με τον Αντάμοβιτς.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του «τακτακαλά» βρήκε και τρίτο τέρμα πριν την ανάπαυλα, με τον Χάνι να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο «γκάζι» και στην επανάληψη. Στην πρώτη καλή στιγμή τους στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαραλάμπους έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του (4-1) στο 50'. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ ήταν να μειώσει στο 90' με τον Εμαέ, γκολ το οποίο κρίνεται πολύ σημαντικό καθώς παραμένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ανόρθωση επικράτησε δύσκολα 1-0 του ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα, με την πρόκριση να παραμένει ορθάνοικτη ενόψει της ρεβάνς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίκος Καλτσάς στο 19'. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια όμως έμεινε με δέκα από το 53ο λεπτό, μετά και την αποβολή του Νταουσβίλι, με τουε φιλοξενούμενους να πιέζουν μέχρι τέλος για το θετικό αποτέλεσμα, χωρίς αντίκτυπο βέβαια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x