Κύπρος

Τούμπαρε στο 101' τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ανάσανε η Δόξα Κατωκοπιάς - Υποβιβάστηκε ο Ακρίτας

Η Δόξα Κατωκοπιάς πήρε σπουδαίο διπλό στο 101' στην έδρα του Ακρίτα Χλώρακα και πλέον βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Υποβιβάστηκε ο Ακρίτας Χλώρακας.

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Δόξα Κατωκοπιάς, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού Λευκωσίας! Πλέον, βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και από την Ένωσι Νέων Παραλιμνίου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 62' με τον Ενόχ, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Τρούγιτς στο 80'. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα τελειώσει ισόπαλο, η Δόξα κέρδισε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ασαμόα ανέλαβε την εκτέλεση στο 90'+11' και έδωσε μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του, με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας να παραμένει στην τελευταία θέση, έχω γνωρίσει ήδη τον υποβιβασμό.

Στο άλλο παιχνίδι του απογεύματος, ο Ακρίτας Χλώρακας επικράτησε 3-1 της αδιάφορης Ανόρθωσης, αλλά υποβιβάστηκε, μιας και απέχει έξι βαθμούς από τη Δόξα Κατωκοπιάς, η οποία βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Αυτογκόλ του Αρτυματά και δύο τέρματα του Τόρες τα γκολ για τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Αβτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x