Κύπρος

Έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί και μπήκε στην εξάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια

Μπορεί να αγχώθηκε, αλλά τελικά η Ομόνοια κατάφερε να φύγει με το διπλό (0-1) από την έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας, βάζοντας τέλος στο αρνητικό της σερί και ανεβαίνοντας στην πρώτη εξάδα.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το σημαντικότατο τρίποντο της νίκης (0-1) από την έδρα του Ολυμπιακού Λευκωσίας η Ομόνοια!

Χάρη στο «χρυσό» γκολ του Λοΐζου στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Αυγουστή πανηγύρισε νίκη μετά από έναν μήνα και πέντε διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες, «πιάνοντας» τον Απόλλωνα στους 38 βαθμούς και κάνοντας σημαντικό βήμα στη μάχη για να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη εξάδα, μία αγωνιστική πριν το τέλος της α' φάσης του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, πήρε και ψυχολογία ενόψει των δύο συνεχόμενων μεγάλων αναμετρήσεών της με τον ΑΠΟΕΛ, για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος αλλά και για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.



Νίκη πανηγύρισε και η Ανόρθωση, η οποία επικράτησε 2-1 της Πάφου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ωστόσο, μετά και τη νίκη της Ομόνοιας, η «Κυρία» δεν έχει ελπίδες εισόδου στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς πήρε το προβάδισμα στο 8ο κιόλας λεπτό του αγώνα με διαγώνιο σουτ του Γκερέρο, ενώ διπλασίασε τα τέρματά της στο 15' με τον Αντονίν, πριν οι φιλοξενούμενοι απλώς μειώσουν στο 44', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάνκοβιτς.



Αναλυτικά, η 24η αγωνιστική:

Παρασκευή (17/2)
Καρμιώτισσα-Ένωσις Νέων Παραλιμνίου 1-1
(88' Ελ Αλουχί - 31' Σίλβα)

Σάββατο (18/2)
Άρης Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα 3-0
(3' Κακόριν, 5΄Γκομίς, 36' αυτ. Κατσικάς)
Ακρίτας Χλώρακα-Απόλλων Λεμεσού 1-3
(20' Τόρες - 63', 88' Πίττας, 73' Ντόνιο)

Κυριακή (19/2)
ΑΕ Λεμεσού -ΑΕΚ Λάρνακας 2-1
(11' Μπεραχίνο, 35' Παπαφώτης - 41' πέν. Τρισκόφσκι)
ΑΠΟΕΛ-Δόξα Κατωκοπιάς 1-1
(29' Ντβάλι - 48' Ασάντε)

Δευτέρα (20/2)
Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ομόνοια 0-1
(35' Λοΐζου)
Ανόρθωση-Πάφος 2-1
(8' Γκερέρο, 14' Αντονίν - 42' πεν. Τάνκοβιτς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x