Stoiximan Super League

Με 4-3-3 στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Μαρτίνς. Τι συμβαίνει με Σωκράτη-Λαλά.

Καμία απολύτως ένδειξη για την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, δεν έχει φανερώσει ο Πέντρο Μαρτίνς.

Όσοι αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα με τον Άρη, έκαναν αποθεραπεία στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια μπήκαν με το υπόλοιπο γκρουπ.

Η αίσθηση, όμως, που υπάρχει είναι πως οι Πειραιώτες θα παίξουν με 4-3-3 στη Λεωφόρο, με τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Καμαρά να επιστρέφουν στα χαφ.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει για το δεξί άκρο της άμυνας και τον παρτενέρ του Σεμέντο. Αν δηλαδή θα ξεκινήσουν ο Λαλά και ο Σωκράτης ή θα παίξουν ο Ανδρούτσος με τον Μπα.

Μάλιστα, ο Ανδρούτσος έχει ανεβάσει τις μετοχές του και «παίζεται» η συμμετοχή του και στο πρώτο κρίσιμο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League.

Ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει δίλημμα, επίσης, για τους παίκτες που θα παίξουν στα άκρα της επίθεσης αν θα ξεκινήσουν δηλαδή ο Βαλμπουενά ή ο Φορτούνης και αν θα παίξει ο Βρουσάι ή ο Μασούρας. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί για να φορτσάρει για το ματς της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x