Κύπελλο Ελλάδας

Με τις… ρεζέρβες για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ευκαιρίες θα μοιράσει ο Πέντρο Μαρτίνς στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει αποκτήσει η σημερινή ρεβάνς στο Κύπελλο Ελλάδας για τον Ολυμπιακό, ύστερα από το 3-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο πριν από δύο εβδομάδες (17:15, CosmoteSport 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Πέντρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, ξεκουράζοντας παράλληλα κάποιους άλλους και δεν ρίσκαρε να ρίξει κατευθείαν στα βαθιά τους Παπασταθόπουλο και Λαλά που αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ο Πορτογάλος περιμένει να δει πως όσοι παίξουν σήμερα δεν θα δουν σαν αγγαρεία το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα διεκδικήσουν περισσότερο ρόλο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κρίστινσον, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπα και Χολέμπας.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Μασούρα στα πλάγια. Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάιπερς και Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Λαλά, Σα, Καμαρά, Φορτούνης, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Διαβάστε ακόμη

Γαβαλάς : «Δακρυσμένα τα μάτια του Ραφίνια καθώς μας αποχαιρετούσε»
Επίσημο: Τέλος ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό
Δανεικός στην Ρασίνγκ ο Λοβέρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x