Γαλλία

«Ο Κάρμο ψήνεται περισσότερο για Λιόν παρά για τον Ολυμπιακό που πιέζει»

Η Λιόν ετοιμάζει νέα πρόταση στην Πόρτο για τον δανεισμό του Ντέιβιντ Κάρμο, ο οποίος φέρεται να προτιμά να συνεχίσει στον γαλλικό σύλλογο, παρότι ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτησή του.

Νέα δημοσιεύματα για τον Ντέιβιντ Κάρμο, το οποίο εμπλέκει και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το «Foot Mercato», η Λιόν αναμένεται να επανέλθει σύντομα με νέα πρόταση για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Πόρτο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι «λιονέ» θέλουν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο στόπερ και να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή. Μετά την πρώτη πρόταση περί δανεισμού με ενοίκιο ύψους 1 εκατ. ευρώ που είχε αρνητική απάντηση, θα επανέλθουν και φαίνεται να έχουν για σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή.

Διότι το γαλλικό Μέσο τονίζει πως ο Κάρμο φαίνεται να… ψήνεται περισσότερο για την προοπτική της Λιόν παρά γι’ αυτή του Ολυμπιακού. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να πιέζουν για να καταφέρουν να πάρουν αυτοί τη θετική απάντηση τόσο από τον παίκτη, όσο και από την Πόρτο, με τη μάχη για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x