Europa League

«Οδηγός» το δεύτερο ημίχρονο με PSV για Ολυμπιακό

Στο πλάνο με το οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στην έδρα της Αϊντχόφεν φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Πέντρο Μαρτίνς.

Αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν επί ολλανδικού εδάφους, στη ρεβάνς του 4-2 του Καραϊσκάκη, μετρούν στον Ολυμπιακό.

Ο Πέντρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει εντοπίσει τις αδυναμίες της PSV, την οποία κατάφερε να «εγκλωβίσει» με το πλάνο του στο β’ ημίχρονο προ μίας εβδομάδας στο Φάληρο και θέλει να επαναλάβει την ίδια τακτική στην Ολλανδία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητάει από τους παίκτες του να μην παρασύρονται, να είναι κοντά οι γραμμές των «ερυθρόλευκων» και να επιχειρήσουν να αιφνιδιάσουν τους Ολλανδούς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς να ξεχάσουν τα δικά τους αμυντικά καθήκοντα.

Μάλιστα, ο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 10 της αρχικής ενδεκάδας και υπάρχει ένα δίλημμα για το ένα άκρο της επίθεσης.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λαλά, Σεμέντο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Στα χαφ θα αγωνιστεί η γνωστή τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Βαλμπουενά, στην κορυφή ο Ελ Αραμπί και παίζεται μία θέση μεταξύ των Μπρούμα, Μασούρα και Φορτούνη.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο η αποστολή θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, όπου την Πέμπτη θα παλέψει για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Διαβάστε ακόμη

Νικολακόπουλος: «Πέντε εβδομάδες εκτός ο Βρουσάι»
ΟΚ για Αϊντχόφεν ο Μπρούμα, παραμένει αμφίβολος ο Σωκράτης
Νικολακόπουλος: «Το μήνυμα που πήρε ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς του Κυπέλλου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x