Ελλάδα

Game changer ο Καλογερόπουλος: Πρώτα κέρδισε το πέναλτι, μετά κλείδωσε την κούπα για τον Ολυμπιακό με κεφαλιά!

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος άλλαξε όλο το ματς με την είσοδο του, αφού μετά το κερδισμένο πέναλτι, σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0 του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ.

Το πήρε πάνω του ο Αλέξης Καλογεροπουλος και χαρίζει την πρώτη κούπα του 2026 στον Ολυμπιακό!

Ο νεαρός στόπερ μπήκε στη θέση του Μπιανκόν και αρχικά κέρδισε το πέναλτι από τον Κωστούλα για το 1-0 που πέτυχε ο Ταρέμι στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους δε, ο Καλογερόπουλος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μουζακίτη για να γράψει το 2-0.

Μια ονειρική εμφάνιση για τον Καλογερόπουλο που βροντοφώναξε πως είναι εδώ και αποτελεί τον MVP του Betsson Super Cup.

Δείτε το γκολ παρακάτω:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x